1-2 dages levering | Gratis levering | 30 dages returret

UltraBoost, HerreUltraBoost, Herre
Hold musen henover billedet for at zoome
Tilbud

UltraBoost, Herre

Adidas UltraBoost

Adidas UltraBoost er en mængetræningssko til de lange løbeture, med optimal stødafdæmpning samt god respons og rebound. Skoen vejer blot 303 g og står i et 10 mm drop.

Støtten består af det velkendte Torsion System, der støtter mellemfoden og giver naturlig bevægelsesfrihed. En teknologi der gør denne mængdesko let og ikke mindst hurtig. Den S-formet Fitframe hælkappe, er med til at sikre god støtte omkring hele foden under turen.

Skoens overdel er konstrueret som en sok, hvor pløsen går direkte ud i siderne. Materialet består af det strikkede Primeknit materiale, som sikrer en god og naturlig pasform, i et strækbart materiale med god åndbarhed og støtte omkring forfoden. De famøse Adidas-striber udgør skoens eksoskelet, der forbinder snøresystemet, skoens sider og sålen.

Ydersålen bestående af gummi fra Continental giver et godt greb selv i regnvejr. Gummi-strukturen er udformet som et net, der tillader samme fleksibilitet som Boost-skummet. Dette samspil sender energi tilbage for hvert skridt, du tager.

Køb Adidas UltraBoost online på MarathonSport.dk, hele Danmarks specialbutik for løbere.

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.500,00 kr

Special Price 750,00 kr

* Påkrævede felter

Mærke

Adidas

Du er sikret

1-2 dages levering
Læs mere

Fri fragt
Læs mere

30 dages returret
Læs mere

 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
kr
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og modtag seneste nyt om
produkter og events
Tilmeld