880 v12, Børn

399,00 kr 600,00 kr
På lager
SKU
GP880V12
Gratis Fragt
fra 199,-
30 Dages Returret
1-2 Dages Levering
Chat med en løbeekspert
Brug for hjælp?
Bruger du vores chat eller ringer til os, vil du altid modtage service fra en vores trænede løbeeksperter, som du også finder i vores fysiske butikker
SALE

New Balance 880 v12, Børn

Denne løbesko vil være et godt valg til børn med neutral løbestil, som søger en mængdetræningssko. v12’eren bevarer centrale træk fra forgængeren, men bærer også præg af en ny overdel og markante ændringer i mellemsålen. 880 v12 er en neutral mængdetræningssko, der egner sig godt til de daglige løbeture og lange løbeture. Løbeskoen ligner og føles som en top løbesko, da den er bygget i de bedste materialer fra top til bund.

SÅL

Mellemsålen på 880 v12 er den del af løbeskoen, som har fået den største overhaling i forhold til forgængeren. Den er nemlig gjort blødere samtidig med at man får en højere energireturnering når man løber i løbeskoen. Mellemsålen har en Dual Layer konstruktion, der består af en kombination af det lette og responsive Fresh Foam X skum samt det faste og endnu mere responsive skum Fuel Cell i forfoden. Fuel Cell kender man blandt andet fra New Balances hurtigste løbesko. Ovenstående kombination er med til at give en blød og behagelig løbeoplevelse med hurtigt afsæt.

OVERDEL

Så snart man træder ned i 880 v12 kan man fornemme den høje komfort, som løbeskoen tilbyder. Overdelen er produceret i et blødt og åndbart mesh-materiale, der omfavner foden på en behagelig måde. Det er med til at give en blød fornemmelse, man dog ikke skal lægge alt for meget i, da konstruktionen af mesh’et og skummet i mellemsålen gør løbeskoen en smule stabil, og mere stabil end f.eks. 1080-modellen.

BRUG DEN TIL

En god løbesko, der kan bruges til alle slags træninger.

  • Neutral mængdetræningssko
  • Responsiv
  • Behagelig at løbe i

Specifikationer
Brand New Balance
Til Toppen