Marathon Sport Running Community er en vigtig del af vores identitet. Derfor har vi sammensat et trænerteam, som to gange ugentligt deler ud af deres viden om og interesse for løb. Trænerne har forskellige mål og motivationer, men fælles for dem er, at de har en passion for løb og brænder for at dele den i fællesskabet. De kommende fire søndage vil vi præsentere jer for vores trænerteam – Denne gang beder vi jer tage godt imod Anne-Sofie!

Til daglig går Anne-Sofie på fysioterapeutuddannelsen ved UCSJ i Roskilde. Hun startede som afløser hos Marathon Sport i december 2015, og har løbet siden 2005.

“Jeg har egentlig altid været en rigtig danse-pige, og var ikke just den der udviste størst entusiasme i idrætstimerne i folkeskolen – Som min gamle lærer sagde, troede jeg vidst at sved på panden var en sygdom. Der er dog kommet andre boller på suppen, og jeg begyndte for alvor at stille op til forskellige løb, da jeg i 2012 flyttede til København for at studere. Udover at være bidt af en gal løber, holder jeg rigtig meget af at træne CrossFit, og elsker hvordan de to sportsgrene komplimenterer hinanden.”

Anne-Sofies store mål for 2017 er at slå sin tid fra sidste år på marathon-distancen.