Marathon Sport Running Community er en vigtig del af vores identitet. Derfor har vi sammensat et trænerteam, som to gange ugentligt deler ud af deres viden om og interesse for løb. Trænerne har forskellige mål og motivationer, men fælles for dem er, at de har en passion for løb og brænder for at dele den i fællesskabet. De kommende fire søndage vil vi præsentere jer for vores trænerteam – Denne gang beder vi jer tage godt imod Maren!

Maren har mange jern i ilden, og arbejder som skolelærer og udvikler af undervisningsmaterialer, løbetræner, er deltidsansat i Marathon Sport. Maren arbejder også i explorer.dk, og er med til at arrangere løberejser.

Maren er mor til tre små drenge, og bruger løb som et frirum. I 2016 debuterede Maren på ultraløb distancen, og i 2017 løber hun ultracup. Hendes styrke som løber er, at hun er i stand til at æde sig selv op inde fra.

Maren løber, fordi hun har taget et valg om at løbe, uanset hvad hverdagen byder. Et valg om at løb og træning skal være en del af hendes hverdag og liv, og hvor der ikke er plads undskyldninger og bortforklaringer. En prioritering med kæmpe betydning for hendes, hverdag og personlige udvikling.

 

”Det man ikke har i benene må man have i hovedet”.