Marathon Sport Running Community er en vigtig del af vores identitet. Derfor har vi sammensat et trænerteam, som to gange ugentligt deler ud af deres viden om og interesse for løb. Trænerne har forskellige mål og motivationer, men fælles for dem er, at de har en passion for løb og brænder for at dele den i fællesskabet. De kommende fire søndage vil vi præsentere jer for vores trænerteam – Denne gang beder vi jer tage godt imod Mathilde!

Til dagligt studerer Mathilde Folkesundhedsvidenskab på Københavns Universitet. Hun blev ansat i Marathon Sport sommeren 2014, og siden da har det været hendes andet hjem. Hun er at finde i vores butik på Østerbrogade mange timer om ugen, og som hun selv siger det: “er det verdens bedste studiejob, hvis man er tosset med løb”.

Hun begyndte for alvor at løbe som 13-årig, hvor hun gennemførte sit første ½ marathon. Sidenhen har hun prøvet kræfter med marathon distancen, og senest udfordrede hun sig selv ved at gennemføre Ultracuppen 2016.

Hendes næste løb, og første af mange officielle løb i 2017, er Tokyo Marathon. Hendes styrke som løber er, at hun er udholdende, men hendes kolleger siger, at hun skal løbe noget hurtigere og smile noget mindre – det må godt gøre lidt ondt!

 

“I love to explore the world in my running shoes.”