Michelle Poulsen

Mit særlige bidrag i Marathon Sport

Jeg ved særligt meget om træningsplanlægning, energi indtagning op til løb og under løb og vejledning ift. forskellige løbeskader.

Min foretrukne løberute

Jeg holder allermest af at løbe, hvor der er smuk natur væk fra byen og larmen. Jeg elsker især mine lange ture, når jeg er hjemme og besøge min familie i Jylland.

Et løb jeg særligt husker

Jeg husker tydeligt, da jeg løb Liverpool halvmarathon i 2015. Jeg var ovre og besøge min søster, som boede i Liverpool på det tidspunkt. Jeg opdagede, at der var et halvmarathon i de dage, hvor vi var derovre og tænkte, at det kunne være sjovt at stille op i. Jeg havde ingen forventninger og skulle bare have en god oplevelse. Startskuddet lød og efter få kilometer kunne jeg godt se, at jeg lå som første kvinde, og at der var et stykke ned til den næste. Selvom vejret var dårligt, og der ikke var særligt mange tilskuer, så havde jeg min familie der heppede og jeg havde et fantastisk løb. Jeg kom ind som første kvinde og det var en helt uforglemmelig følelse at løbe ind over båndet som den første. Det tror jeg ikke lige jeg glemmer.

Den præstation jeg er mest stolt over

Jeg havde løbet 3:07 til Berlin marathon i 2014 og besluttede mig efterfølgende for at prøve at komme under 3 timer på marathon og det ville jeg gerne gøre i København et halvt år efter. Jeg trænede stabilt op til og fik en masse kilometer i benene. På dagen var det fantastisk vejr og der var simpelthen så mange søde mennesker undervejs. Jeg kom ind i 2:55:31 så målet var nået og det er altid fedt, når man har trænet hårdt efter noget og så opnå.

Min foretrukne løbesko

Jeg er rigtig glad for Asics Dynaflyte, jeg har en let overpronation, men det holder mig godt, har en god stødabsorbering og så er den ikke særligt tung.

PR på diverse distancer

5k: 17:52
10k: 37:30
Halvmarathon: 1:20:23
Marathon 2:55:31

Mantra

“Step out of your comfort zone”