Martin Egebjerg Olesen

Mit særlige bidrag i Marathon Sport

Mit bidrag til Marathon Sport er helt sikkert, at jeg har et rimelig omfattende kendskab til de fleste ting i butikken. Dog hvis jeg skulle vælge nogle områder, hvor jeg står lidt stærkere, så er det nok mit kendskab til urban running, Nike produkter og energi m.m. Derudover kan jeg bidrage med lidt godt humør og en masse gode anekdoter både fra løb, men helt klart også fra den ”virkelige” verden.

Min foretrukne løberute

Jeg kan i de fleste tilfælde findes omkring søerne i Indre By, København, da det er lige deromkring, at jeg bor. Ellers opholder jeg mig også i de nærliggende parker samt Utterslev mose. Jeg kan godt lide at starte med en rundtur rundt om søerne, da dette altid giver mig en følelse af hjem. Derudover er det aldrig skidt at løbe i parkerne og omkring Utterslev mose, da man her slipper fra trafikken, udstødningen, lyskrydsene med de irriterende fodgængeroverfelter og samtidig får lidt natur oven i hatten. Det er rart, når man er vant til det hjemmefra.

Et løb jeg særligt husker

Mit første løb i NBRO-trøjen, som var Spartaløb x Nike Marathon Test 3 25k. Dagen forinden havde jeg været på ”langlørdag” med NBRO-crewet, hvor vi løb 23k med et 5k ryk i 3:30. Derefter tog jeg direkte ned i FW og styrketrænede i to timer. Dernæst tog jeg ud i det københavnske natteliv og kom hjem kl.3-4 stykker efter en god aften med vennerne. Jeg stod op kl. 7, og gjorde mig klar til at ræse. Klokken 11 stod jeg som vinder af løbet med en ny pr på HM(1:13:xx) tilmed.

Den præstation jeg er mest stolt af

Mit stolteste øjeblik i min tid som løber må have været dette års Cph Marathon, hvor jeg præsterede et af mine hidtil bedste løb. Jeg havde et udgangspunkt med et mål forenden. Jeg indfriet stort set mit mål, og jeg havde en fest samtidig. Hvad mere kan man bede om?
De mange måneders træning bar frugt, og det var virkelig rart at se og være i.

Min foretrukne løbesko

Det er et svært valg, eftersom jeg i dag lige har modtaget Nike Vaporfly 4%, som jeg synes spiller helt vildt godt. Ellers må det være Nike Streak 6 – En flad hurtig sko til konkurrence og intervaller.

PR på diverse distancer

5k: 15.34
10k: 32:51
HM: 1:11:29 og
M: 2:30:13

Mantra

“Nosce te ipsum” – Kend dig selv // “Kent dig selv”, “Lidt bedre end andre gode oste – Riberhus”, “Do or do not, there is no try – Yoda”, “Victoria Concordia Crescit – Arsenal” – Sejr vokser gennem harmoni.