Louise Baltzer

Mit særlige bidrag i Marathon Sport

Der er ikke én type løb, som jeg foretrækker frem for en anden. Jeg har løbet mange halvmarathon, har prøvet trailløb, men har også været på marathon distancen og forsøgt mig med få OCR-løb. Jeg er lidt af en all round løber, og kan godt lide at presse mig selv, men samtidig skal det hele tiden være sjovt.

Min store passion er også at motivere andre til at blive løbere.

Min foretrukne løberute

Jeg har størst erfaring med halvmarathon, men for mig handler det ikke så meget om distancen, men mere om ruten. Alligevel synes jeg det er mere overskueligt at løbe et halvmarathon, fordi det ikke tager så lang tid som de længere distancer.

Et løb jeg særligt husker

Jeg har virkelig mange fede løb på mit CV efterhånden.

– VM i halvmarathon i København 2014 var helt fantastisk, hvor jeg samtidig var reporter på DR P4, som sendte live fra løbet.
– Skælskør halvmarathon 2016 – en helt fantastisk rute gennem skov og vand. Og ved depoterne jordbær.
– Sydney halvmarathon 2016 fordi – ja det er Sydney og målstregen var ved Opera Huset. Derudover var jeg også en del af Sydney Stair Challenge løbet, hvor man skulle op af trapperne i Sydney Tower. Det var et anerledes løb, som ikke varede så lang tid.
– Farø broløbene i 2013 og 2015 – begge to, hvor der det ene år var fantastisk vejr og det andet år haglede det.
– San Diego halvmarathon 2017 fordi, jeg fik min veninde igennem hendes første halvmarathon. Det var virkelig en skøn oplevelse at se, hvor sej hun var og vi havde vandvittig gode heppere med os.
– Holte Trailløb 2016 på 12 km, hvor det i den grad går op og ned. Havde min søster med, som for første gang løb så langt, og det var bare mega mega mega sejt.

Den præstation jeg er mest stolt af

Berlin Marathon 2017 – Mit første virkelig lange løb. Jeg trænede fokuseret i 4 måneder, som nok ikke helt var nok. I ugerne op til fik jeg samtidig en overbelastning i min ene fod, som skulle behandles. Alligevel nåede jeg mit mål o at komme under de 4 timer, og det er jeg helt vildt stolt af. Det gav mig selvfølgelig også blod på tanden til flere marathons.

Min foretrukne løbesko

Ultraboost – den har fået mig igennem en del halvmarathon, og trailrun. Den er stabil og med et godt skridsikkert underlag. Og så er den samtidig mega flot.

PR på diverse distancer

Halvmarathon: 1.47
Marathon: 3.54

Mantra

Mit mantra er tyvstjålet fra fra Pippi Langstrømpe: Det har jeg ikke prøvet før – så det kan jeg nok godt.