Line Odborg Hansen

Mit særlige bidrag i Marathon Sport

Jeg løber en del OCR-løb, som er en form for militært inspireret forhindringsløb. Det er meget alsidigt, så jeg træner en masse forskellige ting, men lægger også mange kilometer i løbeskoene. Jeg bestræber mig altid på, at gøre dét der ekstra for kunden, og deler meget gerne ud af mine erfaringer.

Min foretrukne løberute

Min foretrukne løberute er den smukke rute ved ”Sibirien” nede ved Faxe Ladeplads. Bøgeskoven ud til vandet er også helt fantastisk!

Et løb jeg særligt husker

Et løb jeg særligt husker er Copenhagen Half i 2015. Jeg husker det for at være mit første og værste halvmarathon nogensinde. I tiden 1 time og 48 min fik jeg kæmpet mig igennem med de vildeste maveproblemer. Jeg blev så syg, som jeg aldrig har været. Godt råd: Lad vær’ med at drikke en liter rødbedejuice inden et race (fordi du læste i et blad, at det skulle være herre godt).

Den præstation jeg er mest stolt over

Den præstation jeg er mest stolt over er uden tvivl OCR World Championship i 2015! Det var den hårdeste kamp, jeg længe har kæmpet. Jeg løb i plus/minus 0 grader og passerede vand tre gange. Løbet tog mig 5 timer og 43 minutter og kostede mig en nedkøling. Det var en kamp med min psyke på et plan, jeg ikke er oplevet før, men jeg kom igennem og levede højt på oplevelsen i lang tid efter. Resultatet var dog ikke noget at prale af – for der ligger en historie bag eventyret!

Min foretrukne løbesko

Jeg har ikke en foretrukken løbesko. Jeg løber neutralt, lander på hælen og elsker at teste forskellige sko.

PR på diverse distancer

5K: 20:34
10K: Husker ikke (har løbet denne distance én gang, på den sidste dag på Etape Bornholm..)
Halvmarathon: 1:38:00

Mantra

“Du giver IKKE op!”