Line Cecilie Juliussen

Mit særlige bidrag i Marathon Sport

Jeg er den del af det digitale team, hvor vi sammen udarbejder Marathon Sports markedsføringstiltag. Her er jeg ansvarlig for vores sociale medier. 

Min foretrukne løberute

Jeg foretrækker at løbe hvor jeg kan ”få luft”. Jeg har det ikke godt med at løbe rundt blandt biler, fodgængerfelter og alt for mange mennesker. Det er helt klart at foretrække søer, enge, skove og stier. Her kan jeg ”få luft”.

Et løb jeg særligt husker

Da jeg boede i Spanien, løb jeg et velgørenhedsløb for udsatte kvinder i verden ’la carrera de la mujer’. Løbet var kun 3 km, men det var mit første officielle løb, og stemningen, spændingen og følelsen af sammenhold var noget helt specielt. 

Den præstation jeg er mest stolt over

I sommers løb jeg mit længste ‘officielle’ løb, 12K ved adidas Runners Race. Nu synes jeg faktisk, at en 5K er langt mere anstrengende end en 10K. 

Min foretrukne løbesko

Jeg løber for det meste i sko meget meget pronationsstøtte, da jeg har dårlige knæ. Dette kan være Brooks Adrenaline, Asics Kayano eller adidas UltraBoost ST. 

PR på diverse distancer

5K: 28 min.
10K: 58 min.
Halvmarathon: jeg har endnu ikke løbet halvmarathon, men det er mit mål for 2017, at gennemføre Copenhagen Half Marathon til september. 

Mantra

Og så, så man lige mig!