Kasper Arnskov

Mit særlige bidrag i Marathon Sport

Jeg har en ernæringsmæssig baggrund, og har ekspertviden om energi. Desuden ved jeg en masse om løbepassion og har massere af historier, som kan hjælpe kunderne til at træffe de rigtige valg.

Min foretrukne løberute

Jeg foretrækker at løbe på Amager- og Kalvebod Fælled. Der er masser af natur, blødt underlag og fede omgivelser. Det er tæt på byen, men føles alligevel uendeligt langt væk, og der er ingen lyskryds man skal stoppe for.

Et løb jeg særligt husker

Copenhagen Maraton 2013: Havde 3 tidligere forsøg på maratondistancen, hvor jeg havde haft gode oplevelser men ikke rigtig løbet stærkt. Havde en problematisk vinter og forår, hvor det ikke rigtig spillede, og på dagen havde jeg et, troede jeg, utopisk mål om at løbe sub 2.50 – noget som intet tydede på, at jeg kunne. Aftenen før kom jeg alt for sent i seng, og var presset af at bygge nyt badeværelse, men jeg lagde friskt fra land, øgede tempo hele vejen igennem løbet med en god følelse, og løb over stregen i tiden 2.42. Det var en overraskelse for alle inklusiv mig selv. Den dag glemmer jeg aldrig, og jeg endte med at feste hele natten.

Den præstation jeg er mest stolt over

Frankfurt Marathon 2016: Havde i flere år kæmpet for at løbe sub 2.40, men hver gang havde skader i optakten eller under selve løbet sat en stopper for planerne. En god plan og god vejledning frem mod løbet gjorde, at jeg i godt vejr, trods en kaotisk oplevelse, havde et super godt løb hele vejen, og med negativt split løb glad ekstatisk over målstregen i 2.38.

Min foretrukne løbesko

Nike pegasus: skoen jeg bruger til 70 % af mine løbeture. Den er min favorit, når jeg skal løbe langt, men kan også snildt bruges til tempoture. Den føles let, samtidig med at den har god stødabsorbering.

Nike Lunaracer 4: Skoen jeg bruger, hvis der skal løbes stærkt. Perfekt til hurtige intervaller og især til raceday.

PR på diverse distancer

5K: 16.39
10K: 34.48
Halvmarathon: 1.15.55
Maraton: 2.38.20

Mantra

“Forever faster – push your limits”