Julie Thunbo Rivold

Mit særlige bidrag i Marathon Sport

Som idrætsstuderende kender jeg til kroppens anatomi og funktion under aktivitet. Desuden har jeg (desværre) en del erfaring inden for løbeskader og nyder at give min viden om forebyggelse og behandling videre. Jeg er ikke bleg for at tage skoene af og demonstrere relevante øvelser, når jeg har kunder.

Min foretrukne løberute

Amager Strand, hvor jeg er vokset op og som barn begyndte at løbe mine første løbeture med min far. Løberuterne herude er altid smukke og for mig også fyldt med gode minder.

Et løb jeg særligt husker

Mine allerførste motionsløb til Spartas minimarathon, da jeg var barn. Min far har løbet siden slutningen af 1970’erne og har tidligt inddraget min søster og jeg i denne hobby. Derfor har motionsløb altid været samlingspunkt for familien og minimarathon har været de første af mange ”løbefamilieudflugter”.

Den præstation jeg er mest stolt over

Da jeg satte min PR på 5km til WhiteOver-løbet. Efter mere 6 måneders skadespause var det overraskende at sætte en PR, i et løb der tilmed føltes meget overskudsagtigt. Altid fedt at overraske sig selv.

Min foretrukne løbesko

Til de lange, rolige ture er Nike’s Vomero fantastisk godt stødarbsorberende og dejligt blød. Hvis det skal gå hurtigt, hopper jeg i New Balances racesko, 1500, fordi den sidder godt fast på min fod og er meget fast og kontant afviklende.

PR på diverse distancer

5k: 22:19
10k: 46:58