Camilla S. Linander

Mit særlige bidrag i Marathon Sport

Jeg har en stor passion for løb og alt hvad det indebærer. Jeg har deltaget i flere løb og elsker at dele mine oplevelser med andre som også elsker at løbe eller har brug for motivation og information om diverse ting. Jeg er ikke ekspert i en specifik gren inden for løb, men er vild med at tilegne mig viden og vil gerne vide så meget
som muligt, om så mange ting som muligt. Jeg bestræber mig altid på at yde mit ypperste og vil gå langt for at kunden får den bedste oplevelse.

Min foretrukne løberute

Mine foretrukne løberuter er ved Damhussøen i Rødovre og i Roskilde langs vandet, hvor jeg er vokset op. Ved Damhussøen er der smukt, især om morgenen og det er let at komme til fra mit hjem. Jeg holder ligeledes af, at løbe med Sparta om søndagen, hvor jeg opdager nye løberuter i selvskab med andre.

Et løb jeg særligt husker

Et løb jeg særligt husker er Copenhagen Half i år, 2017. Starten blev skudt i gang i perfekt løbevejr, hvilket for mit vedkommende fortsatte det meste af ruten. Jeg følte overskud og havde en fest undervejs. Sidst på ruten begyndte det at småregne og pludselig lyder der et brag, som udvikler sig til flere og mere voldsomt regnvejr. Den sidste kilometer bliver jeg overhalet af ambulancer og dér går det virkelig op for mig, at det her vejr ikke er for sjov. Jeg kommer i mål med vand til anklerne. Stolt, glad og meget kold. Der kom så meget vand, at Fælledparken ved målområdet på kort tid blev forvandlet til en stor muddersø. Det var en meget ambivalent oplevelse, da jeg på en og samme tid var meget glad og stolt over min PR og meget påvirket af den panik som spredte sig ved målstrengen blandt tilskuere og løbere, på grund af de lyn som slog ned og ramte mennesker, som blot var kommet for at få en god løbeoplevelse.

Den præstation jeg er mest stolt af

Den præsentation jeg er mest stolt over er Copenhagen Half i år, 2017. Efter en sommer med stort fokus på og høj prioritering af min træning, formåede jeg at skære 11 minutter af min tid i forhold til året inden. Hele træningsforløbet og selve løbet, har motiveret til at skubbe mine grænser og løbe længere og hurtigere. Jeg lider af skoliose og har fået opereret titanium-stænger ind langs hele min rygsøjle, hvilket de fleste nok ikke vil forbinde med løb, men alt kan lade sig gøre med den rette træning og motivation, som jeg netop håber at kunne give videre til vores kunder i Marathon Sport.

Min foretrukne løbesko

Jeg har ikke en umiddelbar favorit løbesko, men glæder mig til at teste mange slags i forbindelse med mit arbejde i Marathon Sport. Jeg har hidtil løbet i Nike Odessey 2, som jeg har været glad for på trods af, jeg lander på forfoden. Jeg står netop og skal til at udskifte mine mængdetræningssko og hvem ved, måske den nye bliver en klar favorit.

PR på diverse distancer

5 K: 20:54
10 K: 44:53
Halvmarathon: 1:36:59

Mantra

Selv en bi kan flyve 🙂