11. November 2011
Del denne side:

VM i halvmarathon til København

Det er netop blevet besluttet at København skal være vært for VM i halvmarathon i 2014. Det betyder at vi endnu en gang får en stor sportsbegivenhed til byen.

Beslutningen blev taget på et møde i Monaco, hvor den danske delegation inklusiv Wilson Kipketer altså modtog den glædelige nyhed om, at de havde vundet afstemningen.

Politiken har denne artikel fra inden afstemningen og DAF skriver selv om stemningen efter at Danmark var blevet valgt som vært.

I øvrigt kan vi allerede nu sige, at Wilson Kipketer har tænkt sig at stille op - om end det nok bliver i motionistrækken. Det at motionisterne inddrages, var i følge DAF også en af grundene til, at Danmark blev valgt frem for andre. Wilson er i øvrigt lige vendt hjem fra New York, hvor han deltog i New York Marathon, og debuterede i tiden 3:20:48.

Ruten til VM i 2014 ses herunder - og som du kan se, passerer løberne tæt forbi vores butik på Åboulevard 1.
VMHalvmarathon_rute

nyhedsbrev

Nye Produkter

Seneste Nyheder

 • SB Fysiologernes efterårsbootcamp

  29. September 2014

  Kickstart din efterårstræning med SB fysiologernes effektive bootcamp. Fem dage i træk bliver du bombarderet med de bedste styrkeøvelser, som du mikser med din konditionstræning for bedst mulige resultat.

  Læs mere >
 • Miiego AL3 Woman - når sport og musik går op i ét

  26. September 2014

  Den populære trådløse AL3 Freedom fra danske Miiego har fået en veninde… Hun hedder AL3 Freedom WOMAN og hun er godt skåret. Med sin kortere nakkebøjle er hun nemlig tilpasset den feminine hovedstørrelse. 
  Læs mere >
 • A Fit Woman is a Powerful Woman

  22. September 2014

  Kvinder, der har dyrket sport i mange år, og her mener vi en 30+ år, ved alt om dårlig pasform og uklædeligt design. Nutidens kvinder behøver heldigvis ikke gå på kompromis hverken med pasform eller design...

  Læs mere >