11. November 2011
Del denne side:

VM i halvmarathon til København

Det er netop blevet besluttet at København skal være vært for VM i halvmarathon i 2014. Det betyder at vi endnu en gang får en stor sportsbegivenhed til byen.

Beslutningen blev taget på et møde i Monaco, hvor den danske delegation inklusiv Wilson Kipketer altså modtog den glædelige nyhed om, at de havde vundet afstemningen.

Politiken har denne artikel fra inden afstemningen og DAF skriver selv om stemningen efter at Danmark var blevet valgt som vært.

I øvrigt kan vi allerede nu sige, at Wilson Kipketer har tænkt sig at stille op - om end det nok bliver i motionistrækken. Det at motionisterne inddrages, var i følge DAF også en af grundene til, at Danmark blev valgt frem for andre. Wilson er i øvrigt lige vendt hjem fra New York, hvor han deltog i New York Marathon, og debuterede i tiden 3:20:48.

Ruten til VM i 2014 ses herunder - og som du kan se, passerer løberne tæt forbi vores butik på Åboulevard 1.
VMHalvmarathon_rute

nyhedsbrev

Nye Produkter

Seneste Nyheder

 • CEP Pro+ merinould kompressionsstrømpe til kr. 100,-

  24. November 2014

  Kr. 100,- for et par CEP Pro+ merinould kompressionsstrømper? Ja, det er rigtigt. Fra mandag den 24.11 - 06.12 sparer du nemlig kr. 300 på CEP merinould strømper, når du samtidigt køber nye løbesko i butikken.

  Læs mere >
 • Løbeskoen til mængdetræning? Svaret er en Asics Kayano 21

  21. November 2014

  Topmodeller er altid populære og Asics Kayano 21 lite-show er ingen undtagelse. Det er den løbesko, som mange pronerende og træningsmålrettede løbere hænger ud med, kilometer efter kilometer efter ...

  Læs mere >
 • Retro reflekser rykker til fredagens Fyraftensløb

  20. November 2014

  Er du til bling-bling? Altså i form af reflekser? Så kom med til Fyraftensløb på fredag den 21. november kl. 17.00 fra butikken på Åboulevard. Der er præmie til den løber, som møder op med de bedste retro reflekser.   

  Læs mere >