15. July 2011
Del denne side:

Nike TomTom GPS

Så er det her efter lang tids venten: Det nye GPS ur fra Nike/TomTom. Og det har været værd at vente på.

Vi har nu fået første sending af disse flotte og super funktionelle ure til vores afdelinger på både Østerbrogade og Åboulevard. Det er faktisk så nyt, at det endnu ikke er nået i webshoppen!

Kom forbi butikken og se uret. Det har en rigtig god brugerflade, hvor du nemt kan følge med i hvor langt og hvor hurtigt du har løbet og kommunikationen med Nike+ fællesskabet er meget motiverende.

nyhedsbrev

Nye Produkter

Seneste Nyheder

 • CEP Pro+ merinould kompressionsstrømpe til kr. 100,-

  24. November 2014

  Kr. 100,- for et par CEP Pro+ merinould kompressionsstrømper? Ja, det er rigtigt. Fra mandag den 24.11 - 06.12 sparer du nemlig kr. 300 på CEP merinould strømper, når du samtidigt køber nye løbesko i butikken.

  Læs mere >
 • Løbeskoen til mængdetræning? Svaret er en Asics Kayano 21

  21. November 2014

  Topmodeller er altid populære og Asics Kayano 21 lite-show er ingen undtagelse. Det er den løbesko, som mange pronerende og træningsmålrettede løbere hænger ud med, kilometer efter kilometer efter ...

  Læs mere >
 • Retro reflekser rykker til fredagens Fyraftensløb

  20. November 2014

  Er du til bling-bling? Altså i form af reflekser? Så kom med til Fyraftensløb på fredag den 21. november kl. 17.00 fra butikken på Åboulevard. Der er præmie til den løber, som møder op med de bedste retro reflekser.   

  Læs mere >