23. April 2012

London Marathon

Meget spændende og forløsende weekend for Jesper Fauerschou i London, hvor en hidtil ukendt kvindelig løber i DK, kvalificerede sig til OL i London.

Der blev løbet Marathon i London denne  weekend en begivenhed som blev transmitteret på en af de mindre sportskanaler. Det ændrer ikke på, at det var hamrende spændende set med danske løber øjne.

Danmark havde tre løbere tilmeldt som med rimelighed kunne kæmpe for en OL kvalifikation - siden viste det sig, at der faktisk var fire personer, som kæmpede for dette, idet en hidtil ukendt person meldte sig i dette felt.

Læs mere her;  http://www.dansk-atletik.dk/da/Nyheder/2012/04/LondonMarathon_220412.aspx

Det er naturligvis med en vis interesse at vi følger disse løbere

nyhedsbrev

Nye Produkter

Seneste Nyheder

 • Løbeskoen til mængdetræning? Svaret er en Asics Kayano 21

  21. November 2014

  Topmodeller er altid populære og Asics Kayano 21 lite-show er ingen undtagelse. Det er den løbesko, som mange pronerende og træningsmålrettede løbere hænger ud med, kilometer efter kilometer efter ...

  Læs mere >
 • Retro reflekser rykker til fredagens Fyraftensløb

  20. November 2014

  Er du til bling-bling? Altså i form af reflekser? Så kom med til Fyraftensløb på fredag den 21. november kl. 17.00 fra butikken på Åboulevard. Der er præmie til den løber, som møder op med de bedste retro reflekser.   

  Læs mere >
 • Hvor eventyrlysten er du i virkeligheden?

  19. November 2014

  Er du til 'slow film' som den 7 timer lange norske dokumentar 'BergensBanen'? Så hold dig væk fra D.A.F.F, der igen i år viser årets fedeste og mest tempofyldte, grænseoverskridende og debatskabende adventurefilm.

  Læs mere >