23. December 2011

Spis hvad du vil mellem jul og nytår - uden at tænke på vægten

Det er ikke hvad du spiser mellem jul og nytår, der er afgørende for din vægt, men hvad du spiser mellem nytår og jul !

Man kan i disse dage læse en række velmenende råd om, hvordan du bedst kommer igennem julen uden at tage for meget på. Man kan læse, hvordan man kan tilberede brune kartofler, så der ikke sætter sig så meget sukker på dem, hvordan laver man en let sovs, gode råd om at spise anden juleaften - du bør undgå at spise skindet, og fjerne det mellemste fedt lag på flæskestegen, hvordan laver du en velsmagende ris a la mande - en række forslag til at undgå indtage af ekstra kalorier. Der er en række gode forslag og alt sammen rigtigt og fremført i en god sags tjeneste, men du ved det jo også godt i forvejen.

Julen er en periode, hvor vores energi indtag er noget større end det er til daglig, og hvis du har et uændret aktivitetsniveau, så betyder det, at man "vinder" lidt vægt. Det er imidlertid ikke så afgørende, hvad du spiser over ca 10 jule dage, hvis du resten af året er opmærksom på balancen mellem kost og motion.

Så derfor drop de gode vel menende råd her i julen, nyd den gode tid, glæd dig til det igen bliver hverdag, hvor kostindtag atter normaliseres - skulle der så blive plads til et ekstra træningspas i julen mellem de lange måltider så ender det måske med at du kommer igennem på en balanceret måde.

God jul og god træning fra alle hos Marathon Sport

nyhedsbrev

Nye Produkter

Seneste Nyheder

 • SB Fysiologernes efterårsbootcamp

  29. September 2014

  Kickstart din efterårstræning med SB fysiologernes effektive bootcamp. Fem dage i træk bliver du bombarderet med de bedste styrkeøvelser, som du mikser med din konditionstræning for bedst mulige resultat.

  Læs mere >
 • Miiego AL3 Woman - når sport og musik går op i ét

  26. September 2014

  Den populære trådløse AL3 Freedom fra danske Miiego har fået en veninde… Hun hedder AL3 Freedom WOMAN og hun er godt skåret. Med sin kortere nakkebøjle er hun nemlig tilpasset den feminine hovedstørrelse. 
  Læs mere >
 • A Fit Woman is a Powerful Woman

  22. September 2014

  Kvinder, der har dyrket sport i mange år, og her mener vi en 30+ år, ved alt om dårlig pasform og uklædeligt design. Nutidens kvinder behøver heldigvis ikke gå på kompromis hverken med pasform eller design...

  Læs mere >