Tag din søster, veninde, mor eller moster under armen og kom til Kvindeaften i Marathon Sport i aften! Marathon Sport inviterer til kvindeaften torsdag d. 20. april kl. 18:30-21:00. Kvindeaftenen finder sted i vores butik på Østerbro, hvor du bl.a. kan få personlig vejledning i udstyr og energiprodukter, møde udvalgte leverandører og tage for dig blandt diverse smagsprøver fra Nutramino.

Denne aften udfører vi vores velkendte løbestilsanalyser på løbebånd i butikken. Du får endda 20% rabat på hele dit køb* og hele 25% rabat på alle vores Nike-produkter. Vi vejleder desuden i valg af BH’er fra Shock Absorber, løbetøj fra Saysky og adidas samt i energiprodukter fra Nutramino, der deler ud af deres produkter. Du får også mulighed for at vinde et par solbriller fra Saysky, så du kan løbe sommeren i møde med maner.

Du vil desuden kunne møde trænerne fra Copenhagen Women’s Race, der finder sted lørdag d. 10. juni. Trænerne vil guide dig til den bedste træning op mod det henholdsvis 5 km og 10 km løb, og der vil endda være mulighed for at købe startnummer allerede denne aften.

Marathon Sports Kvindeaften er en unik mulighed for dig som løber til at modtage ekstraordinær vejledning i alt fra kost og ernæring over træning til valg af de rette løbesko. Vi deler som altid gerne ud af vores viden og mangeårige erfaring, så du med ny motivation kan blive klar til sommerens mange løb.

Udover de mange gode tilbud og rabatter, så får du, hvis du prøver en tur i Diadoras revolutionerende Blushield løbesko, en gratis t-shirt fra Diadora.


Vi ses til en hyggelig kvindeaften i Marathon Sport!

*Gælder ikke elektronik, energiprodukter eller allerede nedsatte varer.