Sorry boys, this is a ladies only!

Det seneste skud på stammen i adidas Boost-familien er Ultra Boost X. Et nyt og feminint familiemedlem, der er særligt udformet til kvinders fødder og løbestil.

Hvad mere kan vi forlange?

Denne gang har adidas koblet det bedste fra to verdener: Ultra Boost-sålen og Pure Boost X, som blev adidas første sko fra kvinder til kvinder med lancering sidste år.

Og her har de fat i noget!

Ved første instep mærkes skoen intet mindre end fantastisk at have på. Som med den meget velkendte Ultra Boost-model føles det som at træde ned i en blød og tætsiddende strømpe. Den strækbare Primeknit-overdel giver den en smidig og tæt pasform, der mærkes utroligt behageligt.

Ved hjælp af den såkaldte floating arch-teknologi, der betyder, at skoen følger bevægelserne i svang og mellemfod, sidder skoen helt tæt til foden. Dette ses visuelt ved, at der er et hulrum mellem Ultra Boost-sålen og skoens overdel.

Skoens Fitcounter-hælkappe er designet til at stabilisere og støtte foden under afvikling uden at genere achillessenen unødigt.


Ultra Boost X hører til i den neutrale kategori og er designet med en mellemsålen, der består af 100% Boost-materiale. Man får derfor ultimativ stødabsorbering og rigeligt energy return på løbeturen. Ydersålen, som er lavet i Continental-gummi, giver skoen en stor grad af fleksibilitet, et godt greb i underlaget og øget slidstyrke.

Hvad venter du på?

Ultra Boost X lanceres onsdag d. 22/2 og kan købes i Marathon Sport for kr. 1.500,-
http://shop.marathonsport.dk/lobesko/adidas-w-ultraboost-x.html

Fakta

  • Stabilitet: Neutral
  • Drop: 9 mm
  • Vægt: 184 g