De to kandidater til Projekt Marathon er nu godt i gang med træningen frem mod Copenhagen Marathon 2017.

Løbet fylder mere og mere, både i hans hoved og i de snakke han har med sine venner, der alle er overrasket over at ”nyløberen” Henrik allerede løber marathon i 2017. ”Det ukendte farvand der ligger efter halvmarathon, som er det længste jeg har løbet, kan virke angstprovokærende for mig,” fortæller Henrik. Han er bange for at gå kold og ikke at have styr på sit tempo, vand- og energiindtag.

Det er ikke alle dage der er lige nemme: “Jeg kæmper lidt med at finde motivationen i disse dage.” Er det mon midtvejskrisen der viser sig? Henrik har oplevet træninger, hvor han har måtte gå de sidste kilometer: “Jeg gik helt kold og måtte gå de sidste 3 km hjem.” Men som han selv udtrykker det, så er det måske meget sundt, at man på dette tidspunkt i forløbet mærker, at det hele ikke bare kommer af sig selv. “Det har bare sat gang i al tvivlen, om jeg faktisk kan klare det her.”

Trods de mange tanker og bekymringer, så var Henrik i dag at finde til Nike Marathontest 2 – tilfreds og motiveret på ny!

Vi tror på dig Henrik!